Första blogginlägget 1


Första blogginlägget

Här sitter undertecknad och filar på vårt första blogginlägg samt funderar över hur denna hemsida bör läggas upp. Min vision är att du ska kunna titta in här för att hitta inspiration eller få nya lärdomar angående arbetsmarknaden. I dagens moderna samhälle, som dessutom hela tiden står under utveckling, är det väldigt viktigt att man håller sig uppdaterad. I takt med att samhället utvecklas så utvecklas även alla delar utav det. Arbetsmarknaden är penna paper skriver första blogginlägginget undantag, även den är något som ständigt utvecklas. Allt är inte som det en gång har varit. Nu är det nya tider vilket innebär nya arbeten, nya CV:n, nya chefer. I och med detta så är det inte alltid så enkelt att hålla sig uppdaterad. Därför hoppas jag att du ska kunna kika in på vår hemsida för att få ta del av dem senaste trenderna, senaste nyheterna men också dem senaste jobben.

 

Första stegen i arbetskarriären

Du kanske står med ena foten in i arbetskarriären, antingen nyutexaminerad från högskola eller universitet, eller så kanske du rentav går i högstadiet och ska söka ditt jobb? Oavsett nivå på studier och oavsett ålder, så hoppas vi att du ska kunna gå in på vår hemsida och få tips som passar till just dig. Därför försöker vi skriva väldigt generella texter sett till målgrupp. Trots att artiklarna är generella, så anpassar vi dem för att passa alla olika åldrar. Känner du att du har gjort några år på arbetsmarknaden så misströsta inte, denna hemsida kommer att passa dig också. Du kan exempelvis hålla dig uppdaterad här och lära dig nya saker.På det sättet har du ytterligare saker att ta upp i fikarummet på arbetsplatsen. Alternativt om du bara vill ha tips till din karriär!

Jag är väldigt förväntansfull och det ska bli spännande att se hur detta ska funka.

Praktisk information

Om du har problem med att navigera dig tillbaka till startsidan på vår hemsida kan du trycka på den här länken http://inpeople.nu/. Detta är som sagt en inofficiell vänskapssida till Inpeople.se, och för att komma till deras hemsida kan du trycka HÄR. Detta var som sagt  vårt första blogginlägg och är tänkt som en fingervisning om hur det kommer se ut.


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Första blogginlägget