3 lästips om du vill bli inspirerad till att lyckas med din karriär 1


Ibland krävs det yttre faktorer för att bli inspirerad. Det är inte lätt att lyckas i arbetslivet, hur ska man förhålla sig till chefen, hur läser man av kollegorna på bästa sätt och hur handskas man egentligen med kritik och motgångar? Nedan listar vi 3 böcker som garanterat kommer att hjälpa dig att ta ett fast grepp om karriärstegen och börja klättra uppåt. Vi har gått igenom de bästa boktipsen och har sammanfattat informationen så att du kan känna dig säker på vilken bok som är rätt för dig. Låt dig inspireras av författarna så att även du kan ta dig till toppen av din karriär.

läs och bli inspireradTvå fantastiska böcker som utmanar läsaren

”The one thing you need to know” av Cambridge-utbildade författaren Marcus Buckingham låter läsaren inspireras ordentligt – i den här boken tar Marcus upp exempel på framgång och stöder exemplen med forskning på varför somliga chefer lyckas bättre än andra i sitt ledarskap. Boken är full av intervjuer med människor med olika befattningar hos företag. ”Hjärnsmart” skriven av civilekonomen Boel Swartling tar ett steg i en annan riktning – han skriver om jobbstressen och kraven som lätt uppstår på arbetsplatsen och hur man lättast hanterar dem för en lugnare vardag. Lär dig döda tidstjuvar och varva ner mellan alla uppgifter på jobbet. Här hittar du information om Marcus Buckingham https://www.marcusbuckingham.com/.

Vårt finurligaste lästips och råd för att bli inspirerad

”Vad vill du egentligen” av författarna Jaana Lindström och Tia Jumbe sammanfattar allt du behöver veta för att skapa en tydlig målsättning i din karriär. Vad vill du egentligen? Det är frågan de besvarar på ett finurligt vis. Boken är uppdelad i åtta delar med start i frågan på framsidan, och den slutar i en coachande final som berättar hur du ska gå till väga för att lyckas med dina mål, visioner och drömmar. Tia Jumbe är författare och journalist – Jaana Lindström är coach och framtidsstrateg. Tillsammans har de skrivit en fantastisk bok som kommer att hjälpa dig att lyckas genom att veta vad du verkligen vill! Ett tips om du är tillräckligt inspirerad senare är att bli konsult. Här hittar du en artikel angående för och nackdelarna med att vara konsult http://inpeople.nu/blogg/och-nackdelar-med-att-vara-konsult/ .


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “3 lästips om du vill bli inspirerad till att lyckas med din karriär