Vår blogg


Här kommer du att få läsa våran intressanta blogg, där vi delar med oss av våra bästa tips gällande din arbetskarriär. Välkommen att bli inspirerad!

Generella tips

Vi försöker ge generella tips här som passar dem flesta människorna. Men man får ta i beaktning att alla människor är unika och fungerar således på olika sätt. Olika tips kan alltså fungera olika bra, men precis som ovan nämnt så försöker vi ge tips som täcker en större publik. Därför hoppas vi att du kommer uppskatta våra tips, oavsett var i arbetslivet du befinner dig.

Kort information om Inpeople

Inpeople  är ett bemanningsföretag med kontor i den svenska staden Växjö. De arbetar med uthyrning, rekrytering och utveckling av organisationer.  Det här företaget riktar sig både mot dig som är arbetssökande men också till företagsägaren som letar personal. Utöver det försöker även Inpeople hjälpa företag  med att stärka sin HR-avdelning. Inpeople har i dagsläget ungefär 200 anställda, inom olika områden och de har till och med givits förtroende av svenska staten att hjälpa dem med bemanningstjänster. Ett företag som alltså är väl betrodda.

Målsättning

Målsättningen med att skriva inlägg på den här bloggen är att hjälpa det svenska folket med sina arbetskarriärer. Undertecknad känner att det ibland kan vara svårt att hitta tips om dessa typer av saker, har man ingen förebild man kan fråga heller så kan det vara praktiskt att vända sig till den här bloggen. Vi hoppas att tipsen kan vara till någon hjälp och ni får jättegärna kommentera på våra inlägg, vi kommer att läsa allt! Har ni några frågor skulle ni också kunna skriva dem i kommentarsfältet.

Här kan ni se ett exempel på ett blogginlägg http://inpeople.nu/2017/05/15/3-fordelar-med-att-vara-konsult/. Där kan ni läsa om hur det är att vara konsult och vilka fördelar som finns med ämbetet.